Sitemap

På Jansens.dk finder du en masse spændende indhold om rengøring og de forskellige lokationer i Nordjylland, som vi udfører rengøring, vinduespudsning, erhvervsrengøring og håndværkerrengøring i.

Læs bl.a. om:

Velkommen – Få det hurtige overblik over, hvad Jansens Rengøringsservice udfører for ydelser, og hvor vi tilbyder rengøring, vinduespolering og håndværkerrengøring henne.

Galleri – Det er de færreste af vores kunder, der nogensinde ser os i aktion. Så her får du en sjælden mulighed for at se vores medarbejdere i aktion hos vores kunder.

Rengøring

Rengøring Frederikshavn – I havnebyen Frederikshavn har vi både mange kunder og medarbejdere boende – så vi er altid lige i nærheden, hvis du har brug for rengøring.

Rengøring Nørresundby – Nørresundby er en af de nordjyske byer, hvor vi også har både kunder og medarbejdere boende i. Vil du også være en af dem?

Rengøring Skagen – Byen på toppen af Jylland er også et af de steder i det nordjyske, hvor vi har både glade og tilfredse kunder og medarbejdere boende i.

Rengøring Hirtshals – Nordjyllands anden store fiskeri- og havneby ligger ikke langt fra vores domicil i Bindslev. Så naturligvis har vi også mange kunder her.

Rengøring Hjørring – Virksomhederne i Hjørring har også fundet ud af, at Jansens Rengøringsservice er pålidelige og grundige leverandører af rengøring.

Rengøring Støvring – Selv i Støvring pænt syd for Limfjorden har vi masser af glade og tilfredse kunder, der får gjort rent af os hver dag – eller oftere aften og nat.

Erhvervsrengøring Aalborg – Nordjyllands hovedstad Aalborg er et af de steder, hvor vi har rigtig mange kunder, ligesom flere af vores medarbejdere bor her.

Håndværkerrengøring Aalborg – Mange af de store byggeprojekter foregår i Aalborg. Derfor har vi også meget rengøring efter håndværkere i byen.

Vinduespudsning

Vinduespudsning Aalborg – I en storby som Aalborg er der masser af virksomheder og butikker, der skal have pudset vinduer. Samt mange private. Det klarer vi!

Vinduespudsning Frederikshavn – Frederikshavn er en anden af de nordjyske byer, hvor vi har rigtige mange private- og firmakunder, vi pudser vinduer for.

Vinduespudsning Hirtshals – Det samme gælder Hirtshals, der ligesom Frederikshavn har et stort erhvervsliv og masser af private boliger med vinduer, der skal poleres.

Vinduespudsning Hjørring – Erhvervsbyen Hjørring har også mange firmaer, der trækker på vores dygtige vinduespudsere, ligesom flere private kunder får pudset vinduer af os.

Diverse

Salgsbetingelser – Når du får gjort rent, pudset vinduer eller foretaget andre former for rengøring af Jansens Rengøringsservice, foregår det på disse betingelser.

Miljø – Som en ansvarlig rengøringsvirksomhed går vi naturligvis op i miljøet. Både arbejdsmiljøet for vores medarbejdere og det miljømæssige aftryk efter vores rengøring.

Vi dækker – Som du kan se af ovenstående, kommer vi vidt omkring i det nordjyske område. Vi har tegnet det hele op på et kort, samt angivet nogle af de andre lokationer, vi gør rent på.

Kontakt – Skal du have fat i Else eller John Munk Jensen, som er ægteparret bag Jansens Rengøringsservice, finder du deres kontaktoplysninger og en kontaktformular lige her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave! Så kontakt os på tlf.: 24 25 91 88 eller via formularen for neden.

[contact-form-7 id=”5″]